[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 15 из 15
  • «
  • 1
  • 2
  • 13
  • 14
  • 15
Может обсудим что нибудь такое личное личное?
VLADII22 Сообщение # 211
Рядовой
Статус: Offline
Довго не наважувався написати, але, можливо, моя історія допоможе комусь зберегти те, що насправді важливе.Я по дурості зрадив своїй дружині. Тоді здавалося, що це просто помилка, про яку можна забути, але все виявилося набагато складнішим. Вона дізналася, і наше життя перетворилося на пекло: образа, холод, мовчання… Ми буквально жили як чужі під одним дахом. Я думав, що все втрачено.Від розпачу вирішив звернутися по допомогу до ворожки.Знайомий порадив Варвару, яка, за його словами, справді допомагає.З першої зустрічі вона сказала речі, які знали тільки ми с  дружиною. Пояснила, що між нами ще є почуття, але треба правильно підійти, щоб усе відновити. Провела обряд очищення, допомогла мені зрозуміти, як повернути довіру і любов.Минув приблизно місяць  і я не впізнаю нашу сім’ю. Дружина стала м’якшою, почала мене чути, а я  її. Це, звісно, не чарівна паличка: я працюю над собою щодня. Але якби не Варвара, ми б уже давно розійшлися.Не нав’язую, просто ділюся. Інколи допомога приходить звідти, звідки її зовсім не чекаєш.Рекомендую Варвару тим, хто втратив надію, але хоче зберегти стосунки.Телефон/Viber/WhatsApp/Telegram +380632574828

Мирослава14 Сообщение # 212
Рядовой
Статус: Offline
Моє серце розбилося на мільйон шматочків, коли чоловік пішов. Просто зібрав речі й пішов до неї. До тієї, що, як мені здавалося, зруйнувала наше щастя. Дні тягнулися нескінченно, наповнені сльозами, відчаєм і нерозумінням. Я не їла, не спала, просто існувала, дивлячись на порожнє місце поруч і згадуючи кожну мить нашого життя. Діти теж страждали, питаючи про тата, і мені було так боляче дивитися в їхні заплакані оченята. Я перепробувала все у тому числі благання, розмови, спроби зрозуміти. Але він був ніби під гіпнозом, відсторонений, чужий. Подруги радили відпустити, почати нове життя, але я не могла. Я відчувала, що це не наш кінець, що щось неправильно. І тоді навіть вирішила звернутися до магії. І це було дуже правильним рішенням. Випадково знайшла контакти мольфара Андрія. З перших хвилин розмови з ним я відчула незвичайний спокій. Здавалося, що він бачить усю мою душу, кожну біль. Він не задавав ніяких питань, але відразу почав говорити про чоловіка, про вплив коханки, про те, що це не кохання, а якийсь морок. Я була вражена, адже він не знав деталей нашої ситуації. Андрій погодився допомогти. Протягом кількох тижнів він проводив свої обряди, про які я мало що знаю, але відчувала, як щось змінюється в повітрі, як легшає моя душа. А потім сталося неймовірне. Одного вечора чоловік просто прийшов додому. Він був розгублений, втомлений, але в його очах не було того холодного блиску, що раніше. Він обійняв мене міцно-міцно, вибачався, говорив, що ніби прокинувся від довгого сну. Він розповів, що сам не розумів, що з ним відбувалося, ніби його тягнуло туди нездоланна сила, але тепер це минуло. Сьогодні ми знову разом, наша сім'я возз'єдналася. Чоловік змінився, став ще уважнішим, ніж раніше, ніби намагаючись надолужити згаяний час. Ми знову сміємося, плануємо майбутнє, а діти щасливі, що тато повернувся. Я безмежно вдячна мольфару Андрію за його допомогу. Він повернув мого чоловіка, він повернув мені віру в диво і в те, що справжнє кохання здатне подолати будь-які перешкоди. Але головне те, що він врятував нашу сім'ю. Номер Андрія +380932169225 . Домовлялася з ним за консультацію написавши у вайбер.

• Страница 15 из 15
  • «
  • 1
  • 2
  • 13
  • 14
  • 15
Поиск: